dimarts, 27 de novembre del 2012

Teatre social Femarec: "I ara!"


Data: 4 de Desembre
Horari: 21 h
Lloc: Teatre Victòria (Av. Paral·lel, 67-69. Barcelona)
El Grup de Teatre Social de Femarec us convida a l'estrena del seu nou espectacle "I ara!"
Ahir vaig anar al teatre, Ahir vaig anar al teatre, vaig comprar les meves localitats, vaig seguir a l’amable acomodador que em va indicar on m’havia de col·locar i vaig esperar pacientment a que comencés l’espectacle tot fent giravoltar entre els dits el fulletó de mà que em van donar a l’entrar. Finalment, els missatges de rigor per apagar els mòbil, sala fosca i, de cop, no sé perquè, vaig posar-me a pensar en què faria si sabés que en qualsevol moment la persona que tinc al davant pogués copsar el meu pensament. Miraria de no pensar en allò que sé que no he de pensar o pensaria en allò que vull que l’altre pensi que penso; o no pensaria en res, com sempre; o pensaria en quelcom ben transcendent i gran; o potser en les musaranyes...?

I ara!! “Ves quins pensaments de tenir ara que comença l’obra!”, vaig pensar.

El que sí que és cert és que després de veure
I ara!! m’ho pensaré dues vegades abans de pensar que allò que penso només és dins del meu pensament.

Fes-me cas, pensa-hi.

I ara!!, el nou espectacle del Grup de Teatre Social de Femarec, escrit i dirigit per Glòria Rognoni, és una obra sorprenent, divertida, de vegades punyent, un mirall on veure’ns reflectits i reflectides i on projectar-nos.vaig comprar les meves localitats, vaig seguir a l’amable acomodador que em va indicar on m’havia de col·locar i vaig esperar pacientment a que comencés l’espectacle tot fent giravoltar entre els dits el fulletó de mà que em van donar a l’entrar. Finalment, els missatges de rigor per apagar els mòbil, sala fosca i, de cop, no sé perquè, vaig posar-me a pensar en què faria si sabés que en qualsevol moment la persona que tinc al davant pogués copsar el meu pensament. Miraria de no pensar en allò que sé que no he de pensar o pensaria en allò que vull que l’altre pensi que penso; o no pensaria en res, com sempre; o pensaria en quelcom ben transcendent i gran; o potser en les musaranyes...?

I ara!! “Ves quins pensaments de tenir ara que comença l’obra!”, vaig pensar.

El que sí que és cert és que després de veure
I ara!! m’ho pensaré dues vegades abans de pensar que allò que penso només és dins del meu pensament.

Fes-me cas, pensa-hi.

I ara!!, el nou espectacle del Grup de Teatre Social de Femarec, escrit i dirigit per Glòria Rognoni, és una obra sorprenent, divertida, de vegades punyent, un mirall on veure’ns reflectits i reflectides i on projectar-nos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada