dimarts, 27 de novembre del 2012

Curs de teatre inclusiu


Data: De l'1 al 22 de Desembre
Organitzador: Ajuntament de Banyoles, Escenaris Especials i Fundació Estany
Lloc: La Factoria d'Arts Escèniques de Banyoles (Mn. Baldiri Reixac, 403. Banyoles)
II MOSTRA DE TEATRE INCLUSIU DE BANYOLES
Vols participar a la II Mostra de Teatre Inclusiu de Banyoles? Si t'agrada fer teatre i vols viure una experiència enriquidora i diferent, APUNTA'T-HI!
Et proposem un curs d'Art Dramàtic amb la intenció de fomentar la inclusió social de les persones amb discapacitat o diagnosticades de trastorns de l'espectre autista, sensibilitzant el públic vers l'acceptació de la diferència. Volem que sigui una experiència compartida entre persones amb i sense discapacitat i demostrar que a l'escenari no hi ha barreres; només hi ha talent.

Què volem fer?
Durant quatre sessions, crearem una peça teatral que es representarà el 22 de desembre al Museu Arqueològic de Banyoles, inclòs dins la programació de Festes de Nadal de la ciutat.

A qui va dirigit?
Actrius i actors de companyies de teatre de Banyoles, persones amb i sense discapacitat, que tinguin o no experiència al món del teatre o que vulguin venir a fer teatre.

D'on sorgeix aquest projecte?
Aquest projecte té el seu origen el setembre de 2012 arrel d'una experiència conjunta de teatre inclusiu d'Escenaris Especials i Fundació Estany, en la celebració del 10è aniversari d'aquesta última entitat.

Escenaris Especials repeteix l'experiència el desembre de 2012, a la mostra de teatre inclusiu a la Fonda Comas de Banyoles, organitzat per l'Associació Irregolare. L'èxit aconseguit per la qualitat de les representacions, la bona acceptació del públic i els processos enriquidors de tots els participants, fan que aquestes dues entitats, amb el suport de l'Ajuntament de Banyoles, es plantegin consolidar aquesta experiència.

Calendari d'assajos:
Dissabte 1 de desembre, de 16.30h a 20.30h
Dijous 6 de desembre, de 10h a 14 i de 16h a 20h (dinar tots junts)
Dissabte 8 de desembre, de 16.30h a 20.30h
Dissabte 15 de desembre, de 16.30h a 20.30h

Lloc d'assaig:
La Factoria d'Arts Escèniques de Banyoles

Representacions:
Dissabte 22 de desembre a les 10h, 11h, 16h i 17h

Inscripcions:
Escenaris Especials escenarisespecials@escenarisespecials.com
Fundació Estany: T972 57 66 30/ info@fundacioestany.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada