dimarts, 16 de setembre del 2014


XX ANIVERSARI DE LA CATEDRA OCIO Y DISCAPACIDAD

Han passat 20 anys des que al maig de 1994 es va signar un conveni entre la Universitat de Deusto i l'ONCE i Fundació ONCE per desenvolupar el projecte Càtedra Oci i Discapacitat. El seu origen es troba en l'Institut d'Estudis d'Oci on es va detectar la necessitat d'aprofundir en el binomi oci i discapacitat davant les dificultats d'accés a l'oci i a tots els seus àmbits dels diferents col·lectius de persones amb discapacitat.

En aquestes dues dècades el recorregut ha estat marcat per l'activitat investigadora, docent i de transferència del coneixement, el treball que hem realitzat ens ha permès constatar, formar i difondre el ferm convenciment de l'exercici del dret a l'oci de les persones amb discapacitat i explicitar el nostre compromís amb la inclusió en oci de la ciutadania amb diferents necessitats.

La nostra feina suposa una aportació més al que ja s'ha realitzat des d'altres institucions i entitats a favor dels drets de les persones amb discapacitat.

Al llarg dels mesos vinents realitzarem diferents actes per visibilitzar aquest aniversari i agrair a tots aquells agents, institucions i entitats del lleure i de la discapacitat que ens han possibilitat fer i avançar en el nostre treball.

Per mes informació podeu consultar la web: www.ocio.deusto.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada