dilluns, 10 de juny del 2013


ACELL+EÒLIA teatre Sense Límits

Aquest nou projecte que us presentem consisteix en la creació d’un GRUP DE TEATRE AMB CARÀCTER INCLUSIU, agafats de la mà d’una de les escoles d’interpretació més importants que ha donat la nostra la nostra terra, EÒLIA.

L'objectiu és la creació d’un grup de teatre del que el seus components seran, en la seva gran majoria, persones amb discapacitat intel·lectual, però obert a qualsevol persona que vulgui participar del projecte, compartint aquest espai aprenent tots plegats l’art del teatre i la interpretació.

Per fer realitat aquest projecte, comptaran amb la inestimable col·laboració d’una de les més prestigioses escoles de teatre de Cataluña,  EOLIA (Escola Superior d'Art Dramàtic), fundada l'any 2000 a Barcelona, està associada amb les companyies de teatre Tricicle, Dagoll Dagom, i des del 2012 també amb Projecte Galilei.

Eòlia està connectada a les darreres tendències de l’escena catalana i internacional. I ha desenvolupat una nova formació professional especialitzada per a actors, cantants, dramaturgs, directors d'escena, ballarins i músics, que incorpora les tècniques més avançades i un equip docent integrat per professionals de l’espectacle d'alt nivell i en actiu.

Eòlia és molt més que una escola de teatre, és un projecte viu, un espai on tothom pot trobar un lloc on desenvolupar-se: els futurs professionals, els professionals en constant evolució i les persones que sense afany de professionalitzar-se volen créixer, aprendre i divertir-se en l’àmbit del teatre, la dramatúrgia, el cant o la dansa.

Inicialment el públic objectiu seran persones amb discapacitat amb un alt nivell d’autonomia, contemplant en un futur la possibilitat de la creació de nivell de grups de nivell més depenent.  

Per més informació cliqueu aquí. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada