dijous, 31 de gener del 2013Barcelona és la seu dels campionats mundials de natació de 2013, que es duran a terme del 19 de juliol al 4 d’agost. Esportistes de tot el món competiran en diverses modalitats: natació, waterpolo, salts, natació sincronitzada i aigües obertes.

Una part fonamental de l’equip humà que fa possible la realització d’un esdeveniment com aquest és el voluntariat, per tant, el Comitè Organitzador dels campionats BCN 2013 té molt en compte la seva participació i amb l’ànim de qu è  tothom pugui tenir l’oportunitat de portar a terme aquesta acció voluntària, volen fer extensiva la seva crida de voluntaris/es a les persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament.

Des de Dincat donem suport a aquesta iniciativa i col·laborem perquè arribi a totes les persones amb DID que vulguin participar activament a un esdeveniment esportiu tan important com aquest formant part de l’equip de voluntaris/es.   

Per tal d’ampliar la informació sobre el Campionat i el seu programa de voluntariat: els perfils que busquen, les àrees de participació, les principals tasques a realitzar, el procés d’inscripció, la formació dels voluntaris,etc. Des de l’àrea de participació i voluntariat del Campionat ens ofereixen una sessió informativa a Dincat (C/ Joan Güell 90-92) el proper 6 de febrer a les 17.30h.

Si esteu interessats, confirmeu la vostra assistència a l’adreça de correu apascual@dincat.cat o per telèfon al 93.490.16.88,


Us hi esperem!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada