dilluns, 18 de novembre del 2013



DISPIERA us convida a participar en la festa que està preparant pel dissabte 30 de novembre  de 16:00h a 19:30h a la Nau Sanahuja de Piera -  (c/Josep Ballesteros amb c/Era del Poch- darrera els Bombers de Piera).


OBERTA A TOTHOM:
Petits i grans, famílies, esplais i centres de lleure que us animeu a venir. Volem que la nostra festa sigui un punt de trobada, de reconeixement i de participació conjunta.

Hi trobareu inflables, jocs de sensibilització i diversos tallers: de creativitat, de percussió, de còmics, de tribal fusió, etc, a més de diferents espectacles i d'una mostra de les activitats de lleure que oferim des de DISPIERA a nens i joves amb discapacitat intel.lectual de Piera i comarca (activitats amb música, cavalls i gossos).
AH! I berenar per a tots els participants ofert pels forns i pastisseries de Piera.
Tot això dins un mateix recinte i amb monitors de suport que dinamitzaran i acompanyaran als participants en cada activitat.
Dins del mateix recinte podreu visitar també l'Exposició "Jo no podré ser mai astronauta perquè tinc els peus plans" (Creada per Dispiera i inaugurada el 2012) que a través de fotografies mostra alguns aspectes de la vida quotidiana de nens i joves amb discapacitat intel,lectual.

És una oportunitat per demostrar que la participació de tots és possible i molt més enriquidora!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada