dimecres, 30 d’octubre del 2013


ASPANIAS (Associació de Pares de Persones amb Discapacitat Intel·lectual i Trastorns del Desenvolupament), inicia un nou projecte d'Esplai D’ESBARJO dirigit a adolescents i joves d’11 a 30 anys amb discapacitat intel·lectual.

Des d’aquest projecte s’oferiran un gran ventall d’activitats a realitzar entre setmana i en caps de setmana. D’ESBARJO serà un espai de trobada i reunió de joves i adolescents amb discapacitat intel·lectual, el qual es convertirà en un espai de referència, on aquests podran gaudir del seu temps lliure de manera autònoma, deixant de banda les seves rutines, obligacions diàries i la dependència familiar que en molts casos es crea, quan parlem de persones que pertanyen aquest col·lectiu.

La idea inicial es oferir activitats de lleure de qualsevol àmbit que aquestes engloben. Es a dir, activitats de caire cultural, esportiu, recreatiu, creatiu/artístic i de natura, les quals donin resposta i cobreixin les necessitats i inquietuds de les persones interessades en fer ús del nostre servei. Totes aquestes activitats, amb el temps, per tal de fomentar l’autonomia i el treball col·lectiu amb la presa de decisions, podran ser proposades pels mateixos usuaris, segons els seus interessos.

Us convidem a que hi participeu i/o que feu difusió a totes aquelles persones que els hi pugui interessar.

Informació i inscripcions, dirigiu-vos a la seu d’ASPANIAS.
Adreça: C/ Enamorats, 109, baixos, 08026, Barcelona
 Telèfon: 93 487 22 77
E-mail: arealleure@aspanias.org
Web: www.aspanias.org



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada