dimecres, 2 d’octubre del 2013



Arriba la tardor i ens troba novament preparats per reunir-nos i gaudir dels nous tallers/espais de SARAU CREATIU.

Pels mesos d'octubre, novembre i desembre hi ha organitzats tres espais cretius  per les tardes entre setmana:

ESPAI DE CUINA: Dilluns 18 a 20 hores. Inici 14 d'octubre.       
Durant les trobades culinàries aprendrem receptes tan senzilles com variades que garanteixen l'èxit i la diversió a l'hora de cuinar  preparant entrants, plats principals i postres de la cuina catalana i internacional. 
Amb la col.laboració de difents cuiners i escoles d'hosteleria de Barcelona, cada setmana elaborarem una recepte pas a pas. Les instruccions , els consells d'experts i un ambient distès ens ajudaran a elaborar uns plats fantàstics.
No cal tenir massa experiència, la dinàmica metodològica del taller s'justa a tots els nivells de coneixements i ritmes individuals.

ESPAI DE TEATRE: Dimarts 18 a 20 hores. Inici 15 d'octubre.
Aquestes trobades  són dirigides a persones interessades a potenciar la creativitat mitjançant tècniques teatrales que permeten treballar individual i grupalment qüestions de la societat en què estem immersos.
El teatre del oprimit convida a analitzar la realitat i reflexionar sobre ella per transformarla.Serán moments a on una mirada crítica i qüestionadora de la realitat ens convidarà a contribuir amb la millora social.
Facilitador: Antonio Masegosa 

ESPAI DE MOVIMENT CREATIU: Dijous 18 a 20 hores. Inici 17 d'octubre.
Durant les trobades de moviment, gaudirem d` un espai per a submergir-nos en nosaltres mateixes/xos, per a indagar com comunicar amb tot el cos i fruir de l'experiència. Es trata d'una pràctica per a expandir el diàleg amb l'imaginari. Buscarem el llenguatge corporal propi i autèntic. Treballarem tècniques de respiració conscient, d'improvisació i d'auto-massatge. 
Proposta per a tot tipus de cossos.
Facilitadora: Lorena Makarena – Ultravaiolet Cia.


Per conèixer el taller us convidem a participar a la primera sessió de portes obertes. Allà podran conèixer al facilitador/a del espai i tenir un primer apropament a la proposta.

El preu de les 10 sessions oscil.len entre 100 i 120 euros en funció del número de participants i l'espai que escolleixi el grup. La localització dels espais seran a la ciutat de Barcelona.

Les inscripcions estan obertes fins al dia 10 d'octubre. Places limitades.
Per a més informació i inscripcions, no dubteu en contactar.nos al mès aviat possible.


Martina Foulkes
Associació Oci Inclusiu Sarau
Coordinadora Projectes Oci Creatiu
M. +34 654 855 958

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada