dimecres, 24 de juliol del 2013

Voluntaris als Mundials de Natació de 
Barcelona 2013



Junts en Acció ens fa cinc cèntims de l'experiència de tres joves que estan participant com a voluntaris als Mundials de Natació:

Ja hi som!, aquesta setmana, l'Ivan Moreno i la Marina Povedano arriben, junts amb la Maria José, que els ajuda, cada dia a les 9 h, fan el Check-in en el centre de Voluntaris i se'n van a la piscina Picornell, con se celebren els partits de WaterPolo.


Acreditacions penjades, gorra, ulleres de sol i crema protectora, assumeixen les  seves funcions:

- Ajudants per acomodar al públic en els seus seients.

- Ajudants en la cantina, a recollir i comptar els tickets i entregar entrepans, fruites, i barretes energètiques als voluntaris que ho requereixen.

A les 14 hores deixen les instal·lacions i van al centre del voluntaris per dinar junt amb altres voluntaris, més de 2000, dels quals, 15 tenen algun tipus de discapacitat intel·lectual. 

Deprés encara tenen ganes i forces per assistir a alguna competició: sincronitzada o salts, o bé donar un tomb pel village.




Es quedaran fins la setmana vinent, quan el Pol Fontanals s'incorporarà i continuarà amb aquestes o altres tasques.

Cal dir que es troben molt satisfets per la feina que fan, se senten útils, i saben que estan col·laborant, igual que els altre joves, per fer d'aquest campionats, un esdeveniment únic. A més, comparteixen emocions, aplaudiments, dubtes, amb la resta de voluntaris.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada